מה זה בוטוקס?

מה זה בעצם בוטוקס? למה הוא משמש? מי יכול לקבל אותו? אנו רוצים לספר לכם כאן על אחד המוצרים שעוזרים לטפל בגוף.

בוטולינום טוקסין, המוכר יותר כבוטוקס (שם המותג של התרופה הראשונה מסוג זה ששווק), הוא למעשה הרעלן המייצר בוטוליזם. עם זאת, יכולתו לייצר שיתוק שרירים המשמשת למטרות רפואיות, הטיפול במחלות נוירולוגיות מסוימות וברפואה אסתטית לקמטי הבעה, ובזכותו הוא ידוע בעיקר. בין היישומים הרפואיים הרבים שלו כוללים:

הפזילה

כאב בחוליות.

מִיגרֶנָה.

הזעת יתר.

הבוטוקס משמש להסרת קמטים בפנים, בנוסף גם מציע יתרונות ברורים.

ניתן ליישם אותו בכל עת של השנה.

זוהי טכניקה כמעט ללא כאבים.

השפעותיו מיידיות ונמשכות בין חמישה לשישה חודשים.

אין לזה כמעט התוויות נגד.

לעתים נדירות הוא מייצר תופעות לוואי, כגון תגובות אלרגיות, נוקשות בפנים או בחילה.

הטכניקה מורכבת מחדירת בוטולינום טוקסין לשריר האזור המיועד לטיפול באמצעות מחט עדינה במיוחד, הגורם לו להירגע ולבלום את תנועתו. מכאן שיישומה הבסיסי באסתטיקה הוא טיפול בקמטי הבעה, כלומר אלו המופיעים בין הגבות, המצח, זוויות השפתיים או קו המתאר של העיניים.

עוד מידע

חשוב מאוד שטיפול זה יתבצע על ידי מומחה המכיר אנטומית הפנים, שכן דקירה עם בוטוקס במקום הלא נכון עלול ליצור הבעה לא רצויה.

עם זאת, לבוטולינום טוקסין או בוטוקס יש יישומים אחרים ברפואה. נכון לעכשיו, למשל, הוא משמש ל:

הטיפול בהזעת יתר, כלומר באנשים עם הזעת יתר בבתי השחי, בידיים וברגליים. באמצעותו ניתן להפחית את פעילות בלוטות הזיעה.

הזמינו פגישה עם המומחים שלנו ברפואה אסתטית לגבי הטיפול המתאים ביותר עבורכם.

 

אנחנו כאן באופטימל נשמח לענות על כל השאלות.

אהבתם את המאמר?

שתפו בפייסבוק
שתפו בווטסאפ
שלחו במייל
הדפיסו

מאמרים נוספים שאולי יעניינו אותך

בוטוקס היופי ומעבר

הבוטוקס, המופק מהחיידק קלוסטרידיום בוטולינום, הוא לא רק תיקון קוסמטי לקמטים אלא גם טיפול מגוון…

בדקי האם SAFE LIPO מתאים לך

לקביעת פגישת ייעוץ חינם

לצ'אט בווטסאפ
1
צריכה עזרה?
היי,
איך אפשר לעזור?
דילוג לתוכן